Skip Navigation Links.

معرفي گوهرباران
در تابستان 84 و با بهره برداري نسبي و تدريجي از مجتمع رفاهي دانشگاه در گهرباران ساري به يكي از آرزوهاي ديرينه دانشگاهيان جامه عمل پوشيده شد. راه اندازي اين مجموعه كه مرهون عنايات حضرت حق و توجهات خاص حضرت ثامن الحجج(ع) و همچنين همت والاي مسئولين دلسوز دانشگاه و دست اندر كاران ساخت مجموعه در مدتي كمتر از 2سال مي باشد گامي بس با ارزش در جهت تامين نيازهاي رفاهي پرسنل خدوم دانشگاه و پاسخي به زحمات اين عزيزان در كليه واحدهاي تابعه دانشگاه مي باشد. به هر تقدير اميدوار به خصوص در ايام تعطيل بتوانند براي تفريح و تفرج به شمال كشور سفركنند و در ماني متعلق به خودشان نفسی تازه كنند.

وضعيت فعلي گهرباران
مجتمع فرهنگی تفریحی گهرباران در زمینی به مساحت 47000 متر مربع و زیربنای مفید 10000 متر مربع به بهره برداری رسید.
واحدهاي مسكوني اين مجتمع كه شامل 106 واحد مي باشد در سه تيپ ساخته شده است. تيپ يك شامل 4 واحد با مساحت هر واحد 148 متر مربع (3 خوابه) تيپ دو شامل 52 واحد با مساحت هر واحد 71 متر مربع (دو خوابه) و تيپ سه (52 واحد) با مساحت هر واحد 54 متر مربع كه 26 واحد آن دو خوابه و 26 واحد ديگر آن يك خوابه ميباشد.
مجتمع دارای سالن رستوران و آشپزخانه, واحد اداری، کافی شاپ و کافی نت می باشد. فضای سبز مجتمع 20000 متر مربع می باشد که انواع درختچه ها و گلهای تزئینی زیبایی خاصی به محوطه مجتمع داده است.تعداد 16 نفر پرسنل ثابت در بخش های اداری، نگهبانی، خدمات و فضای سبز به طور ثابت در مجتمع مشغول فعالیت می باشند.

امكانات رفاهي
كليه ويلاها در زمان بهره برداري داراي آشپزخانه, حمام و سرويسهاي بهداشتي و امكاناتي نظير اسپليت گرمايي و سرمايي, يخچال, تلويزيون, موكت, تختخواب و تشك ابري, مبلمان و ميز و صندلي ناهارخوري 6 نفره, اجاق گاز و ظرف غذاخوري و سرويس چايخوري شش نفره می باشد.

مكانهاي تفريحي قابل استفاده براي همكاران
     1. مجموعه جنگلي و باستاني درياچه عباس آباد بهشهر
     2. پارك شهر باستاني و تاريخي بهشهر
     3. بازار روز بهشهر
     4. سد شهيد رجائي ساري
     5. قايق راني و ماهيگيري در رودخانه مجاور مجتمع
     6. استفاده از درياي مجتمع در قالب طرح سالم سازي
     7. بندر اميرآباد بهشهر

كساني كه در قالب كاروانهاي اعزامي به آن مجموعه تفريحي عزيمت مي كنند طبق برنامه زمانبندي از پيش تعيين شده از كليه موارد فوق استفاده مي نمايند.

ديگر ويژگيهاي گهر باران
از مهمترين ويژگيهاي طراحي اين مجتمع وسعت 46 هزار و 296 متر مربعي آن, ساحل دريا به وسعت 260در 70 متر بطور اختصاصي , حاشيه رودخانه نگارود به طول 307 متر با امكانات ماهي گيري و قايق راني مي باشد. اشراف مجتمع بر حاشيه دريا و نزديكي مكان آن به فرودگاه دشت ناز ساري (15 كيلومتر) و نزديكترين ساحل به استان خراسان از ديگر ويژگيهاي اين مجتمع است. همچنين وجود پاركينگ براي خودروها, آلاچيق, چايخانه سنتي, زمينهاي ورزشي, رستوران, سوپر ماركت, خشكشويي, فضاي تفريحي و امكانات مورد نياز ديگر در محيطي دلنشين پيش بيني شده كه انشااله به تدريج ساخته خواهد شد تا همكاران دانشگاه در دوران تعطيلات با فراغت از دغدغه هاي كاري با تمدد اعصاب و روان در كنار خانواده شان استراحت كنند.

نحوه استفاده همكاران
كليه متقاضيان استفاده از مجتمع مي توانند در ایام تعطیلات عید و تابستان از طريق رابط اداره رفاه در واحد محل خدمت خود و در سایر مواقع از طریق ثبت نام اینترنتی جهت ثبت نام و استفاده از امكانات مجتمع اقدام نمايند. به اميد فردايي بهتر براي خدمت به همكاران.

تلفن های تماس مجتمع:
     تلفنخانه: 9-2422180-0151      مدیریت: 2422196-0151      فاکس: 5522421-0152
آدرس مجتمع: شهرستان نکاء- میدان جانباز- جاده نیروگاه شهید سلیمی- ابتدای دیوار نیروگاه- سمت چپ (به فاصله 3 کیلومتر)- جنب پل شیلات 9-2422180-0151
كليه حقوق اين نرم افزار متعلق به شركت سپاس رایانه مي باشد و هر گونه كپي برداري از آن ممنوع مي باشد.